Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Stylen na het douchen

Wat doe jij met je haar na het douchen? Laat je het natuurlijk opdrogen, wikkel je het in een handoek of doe je wat veel vrouwen doen en föhn je je haar? Vandaag gaan we het hebben over föhnen! Je haar föhnen en tegelijkertijd stylen is wat anders dan alleen de hete lucht tegen je haar aan houden. Natuurlijk heb je niet elke dag tijd om dit te doen, maar als je even wat meer tijd hebt om aan je uiterlijk te besteden zullen deze tips je kapsel nog mooier maken!

 

Smeer na het douchen een gladmakend en beschermend serum in je haar en föhn het tot het handdoekdroog aanvoelt. Verdeel hierna je haar in 8 delen; twee boven op je hoofd, een aan weerszijden van je hoofd, twee op je achterhoofd en twee onderaan. Gebruik een ronde borstel en begin bij het voorste deel boven op je hoofd. Föhn je haar in een borstelende beweging, d.w.z. laat je borstel door je haar glijden en ga mee met de föhn. Ga pas door met het volgende deel van je haar als het voorgaande deel helemaal droog is.

 

Als het haar helemaal droog is, verdeel je het haar weer in achten (of in vieren als je minder volume wilt) en rol je elk deel in een grote krulspeld (niet heel strak). Föhn je haar nog een keer maar dit keer op een lage setting. Spray een klein beetje haarspray over je haar en laat het dan even met rust (met de krulspelden er nog in). Na zo’n 10 minuten (in die tijd kan je je make-up doen) kan je de krulspelden eruit halen. Hang ondersteboven en spray nog een beetje haarspray over je haar en klaar: prachtig geföhnd haar mét body!