Goede voornemens

Goede voornemens

Goede voornemens ?

Laat je dan niet leven maar leef het leven. Het is na weer een jaar altijd lekker om zaken af te sluiten en even na te denken waar je nu helemaal mee bezig bent.

De praktijk laat zien dat velen van ons het best lukt een tijdje nieuwe plannen met volle energie ook door te voeren.

 

Hou je het vol?

 

Waar het vaak fout gaat is dat het leven dat je aan het leven bent ervoor zorgt dat je weggetrokken wordt van je goede voornemens. Al gauw raak je weer in een sleur van verplichtingen en zaken waar je niet onderuit komt. Zomaar enkele tips die de meeste van ons rust, kracht en energie geven en waardoor  je ook nog eens vaker tijd hebt om in de spiegel te kijken of je nu wel zo lekker bezig bent als je zou moeten zijn !  Op jezelf blijven letten, daar ontkomen we helaas niet aan!

 

Een aantal tips! 

 

– Drink veel meer water en minder koffie en thee.

– Start de dag actief, fiets of wandel minimaal 30 minuten voordat je je begint aan de rest van jouw dag.

Je lichaam komt goed op gang, je geest is er helemaal klaar voor. Pak die 1ste momenten in de natuur en je krijgt een geweldige oppepper voor een heerlijke dag. Voordeel is ook dat je verbranding de hele dag in een hogere versnelling draait. Goed voor geest en lichaam dus.

– Laat de krant eens liggen , hou je hoofd leeg

– Start pas rond 10 uur met het aanzetten van je mobiel en uitlezen van je email. Bezoek ook geen social media.

– Eindig je dag ook zonder media, na 16 uur geen mail meer, mobiel uit en tijdens het eten de tv uit.

– Ga na het eten weer actief aan de slag. Fietsen , wandelen ( 1000 stappen ), sporten of bezoek vrienden . Blijf minimaal 5 avonden van de week van de bank af.

 

Een paar tips die als je ze door gaat voeren je een heel ander ( beter ) leven geven. En ben jij van plan om weer een lijstje te maken met goede voornemens ?

Poll: Ik heb goede voornemens

Loading ... Loading ...

Team Lifestyle
Web.nl