Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Het Fantastisch Kinderfilm Festival 2014

Het Fantastisch Kinderfilm Festival reist in 2014 langs 9 steden in Nederland met: DE KEUKEN VAN PRUTTEL & PROEF Voor alle fijnproevers van 2 t/m 9 jaar

Het FKF biedt kinderen van 2 tot en met 9 jaar de gelegenheid om de wonderlijke wereld van beeld en geluid te ontdekken. In een interactief landschap dat uitnodigt om je fantasie te gebruiken en verhalen te beleven, ontmoeten kinderen elkaar en delen zij verhalen in hun samenspel. Met de aangeboden films, installaties, materialen en workshops geven kinderen invulling aan hun eigen fantasiewereld.

Op het Fantastisch Kinderfilm Festival kijk je naar films om van te smullen. Er draaien korte en lange, grappige en ontroerende, verse en klassieke films voor kinderen van 2 t/m 9 jaar. Kies een film uit die je graag wilt zien en neem dan zeker een kijkje in de Keuken van Pruttel & Proef. Kom koken, proeven, spelen en onderzoeken.

Bak met gemak een krokante Croque Madam en serveer het daarna in het restaurant aan je oma, broertje of jezelf. Verschuil je achter een groot servet en laat het keukengerei de hoofdrol spelen in een spannend of grappig silhouetten spel. Met behulp van pollepels, deegrollers, de rasp en het vergiet projecteer je vreemde schaduwen op het doek.

Meer weten over Fantastisch Kinderfilmfestival 2014?