Menu
Lifestyle / Relatie / Romantiek / Uitgelicht / Vrije tijd

Lente dateseizoen voor vrijgezellen

Ben je vrijgezel en op zoek naar leuke man of vrouw? Trek dan nu alles uit de kast, want de lente blijkt het populairste seizoen om te daten. Nederlandse vrijgezellen krijgen in de lente weer zin in leuke afspraakjes.

 

Dit is gebleken uit een onderzoek van van datingsite Lexa.nl. Het mooie weer in de lente is hiervoor de grootste oorzaak. Iedereen wordt weer vrolijker en heeft zin om op stap te gaan. 85 procent van de deelnemers geeft dan ook aan het liefst te daten in de lente en zomer omdat de kans op mooi weer dan natuurlijk het grootst is.

 

Ben je al een tijdje op zoek, maar kun je jouw geliefde toch niet vinden in ons kikkerlandje, dan nog is mooi weer hét moment. Ook in Spanje en Italië passen ze hun date aan op het weer.

 

Waarom is het weer dan zo belangrijk? Als eerste date gaan de meeste mensen voor een etentje, hier is het weer toch niet heel belangrijk voor. Maar de sfeer op het terras is toch vaak net iets romantischer. Naast het uit eten gaan zijn ook ‘een drankje doen’ en een lekkere lunch geliefd voor een eerste date. Dit gebeurt voor vrouwen dan liever wel op een plek waar ze geen bekenden tegen komen.

 

Wil jij liever niet uit eten op je eerste date, maar ben je op zoek naar aparter uitje? Er zijn natuurlijk ook nog veel meer opties voor een leuk avondje uit.