Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Het Italië Evenement. Voor de échte liefhebbers van Italië!

Het Italië Evenement Smaak & Stijl 2014 zal net als de vorige edities plaatsvinden in de parken en tuinen van Kasteel de Haar in Haarzuilens. Ook zonder evenement een bezoek waard.

Wist u dat Kasteel de Haar het grootste kasteel van Nederland is?

De lente is dit jaar goed (en vroeg) begonnen en datzelfde zal straks gelden voor de zomer. Op 23, 24 en 25 mei namelijk organiseert Maestro Events weer het grote Italië Evenement bij Kasteel de Haar (Utr). Met zoveel moois, nieuws en lekkers uit dit veelzijdige land kan het mediterrane weer uiteraard niet achterblijven. Dat wordt dus voor de elfde keer Italiaans genieten op het mooiste landgoed van Nederland.

Het evenement is met de diverse pleinen, terrassen, kramen en pagodetenten een ware belevenis voor de liefhebbers van de Italiaanse smaken en stijlen. Daarnaast is er ook dit jaar een uitgebreid programma van lezingen, optredens, workshops en proeverijen. Na tien succesvolle edities kunnen wij bovendien met trots melden dat er dit jaar veel nieuws komt uit ‘de laars’. Zo zijn er enkele bijzondere themapleinen toegevoegd…

Bezoek ons ‘Piazza delle Vacanze’
CliniClowns-Logo1
Logo VSelect V2Benvenuti! Wij heten alle bezoekers van het Italië Smaak & Stijl evenement op 23, 24 en 25 mei 2014 in de tuinen van Kasteel De Haar in Haarzuilens meer dan welkom op ons ‘Piazza delle Vacanze’! We brengen u in Italiaanse sferen door de beste vakantie ingrediënten bij elkaar te zetten. U kunt bijvoorbeeld een kijkje nemen in twee bijzondere glampingaccommodaties, onze stoere Tendi Safaritent Comfort en de romantische Lodgesuite met een bad op pootjes. Beide met eigen sanitair! Daarnaast kunt u heerlijk lunchen op ons Italiaanse terras, genieten van een lekker wijntje en wat heerlijke delicatessen proeven. De kinderen hoeft u niet thuis te laten want ook voor hen is er wat leuks te doen. Daarnaast kunt u zich uiteraard laten informeren over de mooiste vakanties in Italië, van campings & vakantieparken tot sfeervolle, kleinschalige agriturismo’s en avontuurlijke autorondreizen….

….. en nog veel meer!

Wilt u meer weten over het Italië Evenement van 23 t/m 25 mei 2014?