Menu
Fashion / Lifestyle / Uitgelicht / Vrouwen

Zomercollectie 2012

Wat is er in de zomer van 2012 op het gebied van mode weer helemaal in, en wat is totaal uit? Web.nl zet het voor u op een rijtje!

 

In het voorjaar en de zomer van 2012 kunt u de felle kleuren weer uit de kast trekken. Alle kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden. Zowel felle als rustige kleuren kunnen samen in één outfit. Het motto: hoe meer kleurtjes hoe beter. De zomer wordt op en top vrouwelijk. Wat in de winter nog een enorme trend was zoals de wijde jasjes en blazers, is in de zomer totaal uit. Het silhouet van de vrouw staat centraal. Roeseltjes, strikjes, veren komen allemaal terug op jurkjes, rokjes en jasjes. De vrouw moet zich voelen als een echte prinses.

 

Wat totaal uit is deze zomer zijn de welbekende harembroeken en de boyfriend blazers. Het worden strakke jasjes en vrouwelijk chique, maar wel wijde broeken. Ook de tijger en panter printjes zul je niet gauw terug zien deze zomer. Het worden fleurige bloemen prints. Echte eyecatchers worden de grote velle oorbellen en de lange kleurige kousen onder een jurkje of rok.

 

Qua haar zijn vooral de extensions uit deze zomer. Het haar moet lekker natuurlijk zitten en er moet niet te veel aan gefrunnikt worden. Wel mogen er wat mooie pareltjes in het haar terug komen, zodat het haar er chique uitziet. Vooral de jaren 50 en 70 looks zullen terugkomen in de kapsels.