Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Win-actie Pantene Pro-V

Bij de winactie van vorige week maakten de lezeressen van Beauty.nl kans om een Max Factor lipstick & mascara te winnen waarmee je de look van haute couture merk Givenchy kon nadoen. Ook deze week staat in het teken van een bekend modemerk, en dan wel het hippe DSquared2. De make-up en het haar werd geïnspireerd door topmodellen uit de jaren 90 en dit pastte goed bij de flirterige, op bikers geïnspireerde kleding.

Dus er werd gekozen voor sluik, glanzend en gezond haar. Wil jij ook net zulk mooi haar als de modellen hieronder? Doe dan mee met de Beauty Wekelijkse Win Actie: deze week geven wij een Pantene Pro-V Shampoo & Conditioner weg!

dsquared2

Welke producten kan je winnen?
Pantene Pro-V Verzorging & Bescherming bevat ingrediënten die het afbreken en pluizen van het haar helpen verminderen en zorgen voor stevigheid en souplesse. Deze lijn helpt het haar ook tijdens de natte en koude wintermaanden goed te beschermen zodat het er gezond uitziet. De microvoedende bestanddelen helpen je haar om vocht vast te houden, zodat het er prachtig en glad uitziet. En jij kan de Shampoo of de Conditioner uit deze collectie winnen!

pantene prods

Wil jij kans maken op deze heerlijke producten? Kijk op http://www.beauty.nl/win-pantene-pro-v-shampoo-conditioner.html wat je moet doen om te winnen!