Menu
Entertainment / Showbiz / Uitgelicht

Johan Derksen over Yolanthe

Je zou het niet verwachten maar voetbal-analist Johan Derksen en alleskunner Yolanthe Sneijder Cabau kunnen tegenwoordig prima door een deur. Derksen die zich eerder nog wel eens negatief uitliet over de vrouw van Wesley Sneijder heeft zijn mening drastisch bijgesteld. 

 

In een interview met Beau Monde geeft tekst en uitleg over de plotselinge koerswijziging. De ommekeer had alles te maken met het interview dat Yolanthe vorig jaar met de bromsnor opnam voor het programma Yolanthe op 3. Derksen had onder andere het volgende te zeggen over het verrassende vraaggesprek:

 

“Ze is bij me geweest en ik vond haar echt nog een meisje. Zo groen als gras, in een glamourwereld verzeild geraakt, maar absoluut geen vervelend type. Mijn mening heb ik dus enigszins moeten herzien.”

 

Vroeger

Eerder waren de uitspraken van Johan Derksen alles behalve positief over Yolanthe, hij geloofde ook niet echt in de liefde tussen haar en Wesley Sneijder. Hij vroeg zich af, als Wesley meubelmaker zou zijn geweest was de liefde dan ook zo hevig ontstaan? Maar dat waren eigenlijk alleen maar vooroordelen want Johan kende haar alleen uit de publiciteit.