Menu
Uitgelicht / Vakantie

Oad biedt klanten SGR garantie

Het nieuwe Oad Busbedrijf is sinds vandaag deelnemer van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent voor klanten dat de vooruit betaalde reissom voor een vakantie is gewaarborgd.

Frans Schuitemaker, directeur Oad Bus.: “Toegelaten worden als deelnemer van het SGR is erg belangrijk voor Oad. Onze klanten kunnen hiermee onbezorgd hun reizen bij ons boeken.“

Oad biedt naast meerdaagse busreizen in de zomer en winter ook dagtochten, riviercruises, pendels naar wintersportbestemmingen (Oad skibus) en reizen naar Disneyland® Paris aan.

Sinds het faillissement van Oad Reizen, het moederbedrijf van het recent doorgestarte busbedrijf, is hard gewerkt aan het herstellen van de diverse relaties. Met een overgrote meerderheid van de partners is de samenwerking inmiddels hervat. Daarnaast hebben vrijwel alle reisagenten aangegeven de producten van Oad Bus weer graag te willen verkopen, zodra SGR deelname is geregeld.

Oad brengt 3 gidsen uit. Op 20 december verschijnt de gids voor busreizen met veel nieuwe reizen. Hiernaast komt ook de gids Disneyland® Paris en Riviercruises op die dag uit. De gidsen zijn te bestellen via www.oad.nl/brochure of per telefoon via 0547-284488. Vanaf 27 december zijn ze tevens op te halen bij het reisbureau.

Ook werd bekend gemaakt dat Oad door Dekra is gecertificeerd en daarmee voldoet aan de normen van het Keurmerk zoals die zijn vastgelegd door de Stichting Keurmerk Touringcar Bedrijven (SKTB). Dit keurmerk is ingesteld om de kwaliteit en veiligheid van busreizen te waarborgen.