Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Oldtimerbeurs Rosmalen met speciale Redactie tip!

De Oldtimerbeurs op 11 en 12 januari in Autotron Rosmalen biedt een uniek dagje uit: u treft hier prachtige wagens, die u niet vaak over de weg ziet rollen. De klassieke automobielen blinken van trots.

Tijdens het 2e weekend van januari vult Autotron Rosmalen zich wederom met tweewielers in alle soorten en maten. Ditmaal is de beursorganisatie erin geslaagd om een groot aantal internationale airbrush-artiesten naar de grootste Europese Airbrushshow te halen.

Tentoonstelling van toen
Bij Autotron Rosmalen is op 11 en 12 januari 2014 weer de tentoonstelling van toen te zien. Diverse motor- en (brom)fietsclubs laten in Autotron Rosmalen graag hun trotse bezit zien. De bezoekers wanen zich weer helemaal in de tijd van hun jeugd.

Motoren en bromfietsen in de verkoop
Voor de geïnteresseerde kopers is een bezoek aan deze beurs een must. Op de beursvloer zijn vele stands te vinden met originele onderdelen en accessoires. Autotron biedt bezoekers de mogelijkheid ware hobbyisten te ontmoeten, die graag alles vertellen over hun motor, brommer of fiets.

Airbrushshow
Ook de Airbrushshow met internationale artiesten op de beurs is niet te missen. De artiesten zijn ware tovenaars, die met hun verfspuit de wereld waarheidsgetrouw, maar ook surrealistisch weer kunnen geven. Deze show is voor jong en oud een waar spektakel.

Meer informatie over de Oldtimersbeurs in Rosmalen vindt u hier?

TIP van de Redactie:
Wilt u met vrienden, familie of collega’s eens een sensationeel dagje uit beleven en toeren in een Burton Classic? We hebben een speciaal arrangement samengesteld voor liefhebbers van klassiekers!