Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

PAN Amsterdam – Kunst, Antiek en Design Beurs

Zondag 24 november t/m zondag 1 december 2013

PAN Amsterdam, dé eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design. Jaarlijks laten ruim 45.000 kunstliefhebbers zich inspireren en verleiden door de vele duizenden kunstvoorwerpen. Klassieke oudheid, oude meesters, fotografie, hedendaagse kunst, antiek, designmeubelen en objecten. PAN is de perfecte plek om kunst te vergelijken, informatie te vergaren en verrassende vondsten te doen. Elk object wordt vooraf door onafhankelijke experts gekeurd op kwaliteit, echtheid en conditie. Dat geeft u als bezoeker de zekerheid dat u met vertrouwen kunt kopen.

Speciale activiteiten

  • Rondje PAN: beursrondleidingen van één uur door kunstexperts. Kaarten à € 5,00 zijn verkrijgbaar bij de informatiebalie. Dagelijks om 13.00u en om 14.00u.
  • PAN onder de loep! Kijken naar kunst met een keurmeester die vertelt hoe de keuring in zijn werk gaat aan de hand van één of meerdere objecten. Dagelijks om 16.00u.
  • Kunstontmoetingen: besloten avondopenstelling op donderdag 28 november voor kunstminnende dertigers en veertigers en genodigden van de Chairmen’s Drink.

Meer weten over PAN Amsterdam?