Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Redactie TIP – Workshop sieraden maken in Nijmegen

Een ideaal groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames! In samenwerking met atelier Luna kunt u uw eigen sieraden maken.

De High Tea – Creatief groepsuitje
De traditionele High Tea van Van Buren bestaat uit Focacciabrood belegd met eigen carpaccio en pesto en een Focaccia belegd met Italiaans gemarineerde aubergine en tomaat. Daarnaast krijgt u twee heerlijke mini bagels; één belegd met parmaham en roomkaas en één belegd met gerookte zalm en kruiden-mayonaise. Om het geheel compleet te maken worden er scones met jam en room, brownies en muffins bij geserveerd. Deze High Tea is inclusief twee kopjes thee en een glas verse jus d’orange.

Gezellig voor jong en oud!
Café Van Buren is een stijlvol eetcafé in hartje Nijmegen en staat bekend om de vriendelijke bediening en de gevarieerde en uitgebreide menukaart. De perfecte locatie voor een gezellige borrel, lekker uit eten met vrienden en ’s avonds gezellig uitgaan in het centrum van Nijmegen. Het arrangement aanbod is zeer uitgebreid en voor iedere groep is er een passend uitje: van creatieve workshops en vrijgezellenfeesten tot compleet verzorgde Themafeesten. Café Van Buren heeft twee aparte ruimtes waar u ongestoord kunt vertoeven. Natuurlijk passen we het programma graag aan uw persoonlijke wensen aan. Vraag snel naar de verschillende mogelijkheden!

Benieuwd wat uw voorgangers van de Workshop Sieraden Maken vinden?
”Workshop was erg leuk! Tijd 2 uur was prima. We konden uit voldoende kralen kiezen. Wat erg jammer was, is dat het licht heel erg slecht was!”

Wilt u meer weten over de Workshop Sieraden Maken in Nijmegen?