Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP! Fietsen op de Veluwe – Er even lekker Tussenuit

Lekker fietsen in de prachtige natuur van de Veluwe. Dit natuurgebied is echt bijzonder om op de fiets te ontdekken. Ga er even een paar dagen lekker tussen uit en verwen u zelf met een verblijf op een prachtig 4-sterren hotel midden in de bossen.

De Veluwe
De Veluwe is een prachtig bos- en heidegebied in het midden van Nederland. De beste manier om op ontdekkingsreis te gaan is via de vele wandel- en fietspaden die de Veluwe rijk is! Golden Tulip Arnhem-Doorwerth is prachtig gesitueerd op de Zuid Veluwe Zoom in een bosrijke omgeving en toch op steenworp afstand van winkelstad Arnhem.

Het hotel
Golden Tulip Arnhem – Doorwerth is een prachtig 4-sterren hotel gesitueerd in een bosrijke omgeving en toch op steenworp afstand van Arnhem. In de nabije omgeving vindt u onder andere Burgers’ Zoo, Het Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller Museum, het Openlucht Museum, Paleis het Loo en nog vele andere attracties welke de moeite waard zijn om een bezoek aan te brengen.

U kunt de prachtige omgeving van Golden Tulip Arnhem-Doorwerth uiteraard ook per fiets of wandelend verkennen! Door de vele faciliteiten, zoals binnen- en buitenzwembad, sauna, solarium, tennis en fitness, is dit hotel uitermate geschikt voor een weekendje weg.

Wilt u meer weten over het 3-daags Veluwe Fietsarrangement – fietsen in Gelderland?