Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

SUPER Kerstaanbieding op de Veluwe – NU 10% KORTING

BOEK NU MET 10% KORTING! Met de kerstdagen gaat u wellicht thuis gasten ontvangen of op bezoek bij naaste vrienden en familie. Heeft u meer zin om u lekker te laten verwennen en de drukte niet thuis te hebben? Boek dan vandaag dit schitterende kerstarrangement op de Veluwe en profiteer nu van 10% korting!

Geniet van Kerst op de Veluwe en boek nu met een leuke korting!
Kerst zoals het bedoeld is! Heerlijk genieten van de sfeervolle feestdagen op de Veluwe.

De laatste dagen van het jaar vragen speciaal om een passende finale. De eeuwenoude en melancholieke klanken van de lokale Midwinterhoornblazers galmen mysterieus het Gelderse land over. Buiten is het guur en koud. Het is wellicht een dik pak sneeuw wat de daken en de straten omarmt als een witte deken. Dit is een tijd vol jarenlange tradities en het weerzien met familie, vrienden en bekenden. Het jaar afsluiten in een gezellige sfeer, kerst in Rheden is een unieke ervaring.

Geniet van de goede dingen van het leven
Hotel de Roskam aan de rand van het Nationaal park de Veluwezoom, is warm aangekleed in sprookjesachtige sfeer. Kaarsen branden, fakkels en vuurkorven zijn buiten ontstoken en de sfeervolle verlichting schijnt uit de vele kerstbomen die zijn opgetuigd. ‘s Avonds bij het open haardvuur, geniet u van de goede dingen van het leven.

Ervaar de huiselijke sfeer
Een overnachting bij de Roskam kenmerkt zich door veel rust en ruimte zodat u zich heerlijk kunt ontspannen. De comfortabele kamers zijn ruim en voorzien van toilet, douche/bad, TV en telefoon. Tevens beschikken diverse kamers over eigen terras of balkon.

Meer weten over deze TOPaanbieding op de Veluwe?