Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Super uitje – 4-daags Fietsarrangement in Drenthe

4 dagen Fietsen in Drenthe en slapen in Westerbork. Dit 3-sterren hotel is gelegen in het centrum van het karakteristieke dorpje Westerbork. Ideaal voor uw fiets-, wandel- en autotochten.

Fietsen in Drenthe – de Fietsprovincie bij uitstek!
Als u een liefhebber bent van fietsen, komt u in Drenthe volop aan uw trekken. Talloze fietsroutes brengen u naar de mooiste plekjes. Wij bieden u een arrangement aan waarbij u de magie van Drenthe al fietsend kunt ontdekken.

Meer leuke trips in de omgeving
Drenthe heeft zo veel te bieden. Bij een verblijf in ons hotel kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Noorder Dierenpark in Emmen, de Drentse Glasblaozer, Speelstad Oranje, De Bonte Wever in Assen (Subtropisch zwembad/ Semi-overdekte ijsbaan), Hunebedden Informatiecentrum of heerlijk wandelen of fietsen langs Drentse vennen en door bossen.

Benieuwd naar wat uw voorgangers vinden van dit hotel?
Het arrangement is me erg goed bevallen. Het eten was heerlijk, wat variatie in groente zou het geheel op een nog hoger plan hebben gebracht. Het personeel is erg professioneel. Ook de kamer was ruim en keurig verzorgd. Ook heb ik nog een bezoek gebracht aan de schoonheidssalon een heerlijke ontspannen ervaring. kortom super.

Wilt u meer weten over het 4-daags Fietsarrangement in het Drentse Westerbork?