Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP van de Redactie: Beauty Verwenarrangement in Eindhoven

Met de essentiële oliën van Mary Cohr gaat uw huid als het ware op ‘vakantie’ en krijgt temidden van heerlijke geuren opnieuw een stralend jeugdige en ontspannen teint. Het arrangement aromatique van Beautiek Eindhoven in Brabant is dus even genieten en een dagje op vakantie!

Genieten van een welverdiende beautydag in Eindhoven
In Beautiek Eindhoven hebben ze een uitgebreid Beauty Centrum in mediterrane sfeer gecreëerd, waarin ze u alles bieden op gebied van Beauty. Echter zonder massaal of onpersoonlijk te zijn.

Het beautycentre
Het centrum biedt per dag, aan hooguit 6 tot 8 arrangementgasten plaats waardoor ze in de gelegenheid zijn u een zeer uitgebreid arrangement te bieden voor een heel schappelijke prijs.
Wanneer u graag extra behandelingen wenst kan u dit bij voorkeur vooraf afspreken.

Beautiek Eindhoven geeft u de ideale gelegenheid om sauna, voor het eerst misschien, te ervaren in een knusse omgeving. Wanneer het van toepassing is, proberen ze de gasten apart van de sauna te laten genieten. Dit houdt in dat u niet met andere gasten tegelijkertijd in de saunaruimte zit.

Uw zorg onze aandacht! Door onze kleinschaligheid opzet, kunnen wij u veel meer persoonlijk aandacht geven dan in een groot centra.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“het was een heerlijk dagje. we zijn geheel tot rustgekomen na dit verwendagje en willen dit echt nog eens vaker doen. Personeel was heel vriendelijk en nam alle tijd voor ons en de behandelingen. Bedankt :-)”
A. Spooren geeft een 9.

“Heerlijke verwendag gehad, prima verzorgd en zeer persoonlijk. Lekkere lunch, al met al een zeer geslaagd arrangement.”
Marcel Kroner geeft een 8.

“Ik heb een heerlijk dagje gehad het personeel was erg vriendelijk”
I. Witjes geeft een 10.

Wilt u meer weten over het Arrangement Aromatique bij Beautiek Eindhoven?