Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP van de Redactie! Beleef één van onze onvergetelijke individuele zeilreizen

Onze zeilreizen combineren het beste van 2 werelden. Water en land. Zeilen en flaneren. Strand én stad. Eiland én hangmat. Beleef een onvergetelijke vakantie. Maak nieuwe vrienden, begroet oude vrienden en geniet van de schoonheid van dit land.

Speciaal voor individuele reiziger organiseren wij het gehele jaar door de mooiste zeilweekenden en vakanties van de Wereld: In Nederland! Hijs samen de zeilen, maak nieuwe vrienden en geniet van een ontspannen en actieve vakantie of een heerlijk weekendje weg.

De zeilreizen vinden allemaal plaats op het grootste natuurgebied van Europa; Unesco Werelderfgoed Waddenzee, aan boord van de statige tweemastklipper Isis (1892)****.

Heel ver weg en toch dichtbij,
Zeilen van eiland tot eiland,
Het is een wonderlijke wereld.

Geniet tijdens de bijzondere groepsreizen zeilen van een ontspannen zeilreis naar de eilanden met de welbekende namen Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

De Waddenzee staat voor prachtig zeilweer, heel veel ruimte, zandstranden, duinpannetjes en gezellige eilanden. We zullen regelmatig droogvallen en zo ontstaat het grootste privé strand dat je je maar kunt voorstellen. Heerlijk zwemmen en garnalen en mosselen zoeken voor het avondeten.

Wilt u meer weten over deze geweldige TIP: Beleef één van onze onvergetelijke individuele zeilreizen?