Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP van de Redactie: Oud Hollandse Spelen in Amsterdam

Vroeger was alles beter zeggen mensen wel eens. Nou met dit groepsuitje kun je even terug in de tijd en samen de gezelligheid ervaren van de Oud Hollandse Spelletjes.

Wij gaan terug in de tijd! En wij hopen dat u met ons mee gaat! Terug naar de tijd van uw ouders of grootouders, de tijd dat er nog geen tv bestond en al helemaal geen Play Station, Wii of X-Box 360 ! Tijden dat er ’s avonds, na de afwas, met zijn allen spelletjes werden gedaan. Dát waren nog eens tijden! Toch?

Het spel
Nou ja, de huidige tijd is ook geweldig en vaak veel comfortabeler! Maar toch, gezamenlijk spelletjes doen is en blijft leuk, daar kan geen Playstation ooit tegenop! We nemen u mee naar een gezellige locatie in hartje Amsterdam, waar een aantal originele oud Hollandse spelletjes voor u staat opgesteld. Uw gezelschap zal worden opgesplitst in teams. En u raadt het al; u strijdt tegen elkaar! Team spirit en teambuilding zijn hier de keywords! Overtref en overtroef uw tegenstander met deze behendigheidsspelen en win aan het einde van de dag de trofee!

Wilt u meer weten over een leuke avond beleven met de Oud Hollandse Spelen in Amsterdam?