Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TIP van de Redactie: Wie is de mol – Spannend groepsuitje in Arnhem

Kent u het spel “Wie is de Mol” van de televisie? Ook in Arnhem lopen mollen rond! Een leuk idee als u op zoek bent naar een spannend groepsuitje met actie en hilariteit. Praat nog gezellig na tijdens een heerlijk buffet.

De succesformule van televisie als uitje in Arnhem!
Een uitdagende spelmiddag, vol gevaren en misleiding! De organisatie is in goede handen: bij de feestspecialisten van de 5th Avenue; samen speelt u in kleine groepjes tegen elkaar een riskant spel van verdenkingen, tactiek en psychologische afleidingsstrategieën. Wie is de mol is niet voor niets een van de allergrootste successen op de Nederlandse televisie, met soms miljoenen kijkers! Het gaat om een boeiende missie, die altijd spannend is. De bedoeling is dat u punten haalt uit opdrachten onderweg, maar de mol doet zijn best om als spion de resultaten te beïnvloeden. Dat maakt het zo spannend! In dit arrangement kunt u met uw vrienden of familie zelf ervaren hoe het is om zo’n gemene, achterbakse mol in uw groepje te hebben.

5th Avenue: een bijzonder ervaring!
5th Avenue bevindt zich midden op de historische Korenmarkt, het bruisend hart van Arnhem, en staat bekend om zijn uitstekende keuken, vriendelijke personeel en sfeervolle modern/klassieke ambiance. De keukenbrigade staat garant voor moderne en verrassende gerechten die uitsluitend met verse ingrediënten en ouderwetse ambachtelijkheid worden bereid.

Wilt u meer weten over deze SUPER tip: Wie is de Mol, groepsuitje in Arnhem?