Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TuinIdee 2014: Kom de lente voorproeven!

TuinIdee is het grootste tuinevent van Nederland en biedt jaarlijks tienduizenden bezoekers volop inspiratie voor de tuin van hun dromen en een prinsheerlijk buitenleven. Een bezoek aan TuinIdee is ook gewoon een dagje genieten.

TuinIdee is ook úw start van de lente. Met sfeervolle voorbeeldtuinen met fraaie styling en mooie beplanting. Voor ieder wat wils; van exclusief tot budgetvriendelijk maar origineel. Met volop ideeën voor buitenkoken, de eetbare tuin, een overdekt terras of een intiem balkon. Nergens in Nederland vindt u zoveel bijeen over tuinstijlen, de nieuwste tuinmode, tuininrichting, serres en het gegoede buitenleven!

In het theater zijn er doorlopend leuke en leerzame presentaties van bekende tuinspecialisten. Voor advies op maat kunt u terecht in het Tuinlab. Maak uw keuze uit het ongekend grote en gevarieerde aanbod tuinproducten en planten bij de maar liefst 225 stands van geselecteerde kwekers, hoveniers en andere tuinspecialisten. Profiteer van de speciale aanbiedingen, ook na uw bezoek met de gratis Mijn TuinIdee voordeelpas.

20 t/m 23 februari in de Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch

Wilt u meer weten over TuinIdee in de Brabanthallen?