Menu
Beauty / Beauty / Wellness

Lichaamsbehandelingen

Vermoeid, last van stress en prikkelbaar? Ga er dan eens lekker een dagje op uit en laat je behandelen in een spa en wellness centrum. Een dagje helemaal eruit en genieten van heerlijke lichaamsbehandelingen, zorgt ervoor dat je je weer als h

erboren voelt en totaal ontspannen. Wij selecteerden voor jou de lekkerste lichaamsbehandelingen.

Lichaamspeeling
Bij een lichaamspeeling wordt de huid gemasseerd met een korrelige verzepingscrême, waardoor de dode huidcellen van de huid worden verwijderd en de gezonde huid gereinigd wordt. Na deze lichaamspeeling voelt je huid glad en zacht aan.

Hydromassagebed
Een Hydromassagebed biedt een krachtige massage en het ontspannende effect van water en vormt daarmee een unieke combinatie. Het hydromassage systeem masseert het hele lichaam middels 2 sterke bundels warm water. De gebruiker kan geheel naar persoonlijke voorkeur een massageprogramma kiezen en deze zelf instellen. Het gekozen programma kan tussentijds worden aangepast.

HotStone Massage
Sinds enkele jaren heeft de HotStone massage, naast de traditionele lichaamsmassage, haar herintreden gemaakt in de beautywereld. Zoals de naam al zegt bestaat de massage uit een behandeling met warme stenen. De temperatuur van de stenen ligt tussen de 45 en 50 graden. Door de warmte van de stenen komt het lichaam tot rust, maar kunnen er ook kleine problemen worden verholpen zoals spierpijn. De HotStone massage is eigenlijk al een eeuwenoud ritueel dat vroeger gebruikt werd door de Inca’s en Maories. Wil je dit ritueel ook eens beleven ga dan ook eens genieten van een HotStone massage.

Lichaamspakkingen
Een lichaamspakking heeft als hoofddoel het gehele lichaam een energieboost te geven. Daarnaast zorgt het ook voor een versteviging van de huid. Lichaamspakkingen kunnen met verschillende producten gegeven worden. Zo kun je een keuze maken uit onder andere chocolade, fruitproducten, oliën of bijvoorbeeld zeealgen. Ieder product heeft zijn eigen specifieke werking. Naast het feit dat het gezond is voor het lichaam is het natuurlijk ook perfect om je zelfs eens te verwennen.

Toe aan een beautydag? Bekijk hier het aanbod beautyarrangementen in Nederland