Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

TOP 3: Actief Fietsweekend in een mooie Fietsomgeving

Weekendje Weg en genieten van de prachtige fietsomgeving van Drenthe of Gelderland. Vindt u het ook zo heerlijk om lekker ontspannend de omgeving te verkennen door middel van de prachtige fietsroutes die Gelderland en Drenthe kennen? Fietsen door bijvoorbeeld het Montferland, waar u door de prachtige bossen fietst en door mooie dorpjes fietst waar u geniet van alle rust.

Montferland
Het Montferland is een prachtig stuk natuur om er met de fiets op uit te trekken. Vanuit het hotel genieten van de verschillende fietsroutes en een midweek of weekend erop uittrekken met de fiets. Het Montferland ligt dicht aan de Duitse grens, waardoor u ook eens een dagje erop uit kunt gaan naar Duitsland.

Veluwe
Zoekt u rust, natuur en cultuur dan zit u hier goed. Lekker fietsen in Nationaal Park de Hoge Veluwe en genieten van de prachtige natuur en de dieren die u zomaar voorbij kunt zien komen in het wild. De Veluwe verkennen met fantastische fietsroutes door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidelandschappen. Lekker fietsen op de Veluwe, even helemaal tot rust komen.

Drenthe
Drenthe, oftewel fietsprovincie nr 1 leent zich uitstekend voor prachtige fietsroutes. U komt volledig aan uw trekken in Drenthe als u een echte fietsliefhebber bent. Bezoek de prachtige Hunebedden tijdens uw fietstocht en fiets door de prachte omgeving van Drenthe.

Onderstaand heb ik 3 Fiets Toppers voor u geselecteerd uit de drie bovenstaande regio’s. Kom op en top genieten van een Actief Fietsweekend in het Montferland, op de Veluwe of in Drenthe.

  1. Fietsend het Montferland ontdekken!
  2. Hap en Trap arrangement op de Veluwe in Otterlo
  3. 4-daags Fietsarrangement in het Drentse Westerbork

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Kijk eens hier voor meerdere Actieve Fietsweekenden in een prachtige Fietsomgeving.