Menu
Uitgelicht / Vrije tijd

Weekendje Winterberg plannen

Winterberg is het grootste skigebied van Duitsland met 220 km aan langlauf loipes en voor de skiërs en snowboarders zijn er 20 afdalingen in alle moeilijkheidsgraden! Winterberg beschikt over 16 sleepliften en 13 stoeltjes liften. De pistes worden door middel van sneeuwkanonnen in optimale conditie gehouden. U geniet gegarandeerd van een gevarieerd aanbod in wintersportplezier.

Altastenberg
Vanwege de hoge ligging is dit het meest sneeuwzekere gedeelte van het Sauerland. Het kleine en gezellige plaatsje kenmerkt zich door de gemoedelijke sfeer, uitgestrekte langlaufloipes en 7 skiliften en 11 skipistes met mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Voor kunstmatige sneeuw maakt men gebruik van 15 sneeuwkanonnen. Het biedt absoluut mogelijkheden voor een aangenaam en sportief weekend. Voor een hapje of een drankje zijn er gezellige skihutten te vinden.

Bent u met familie, vrienden of collega’s ook plannen aan het maken om deze winter met z’n allen eens lekker te gaan wintersporten? Dan is dit Weekendje Winterberg zeker een aanrader. Compleet verzorgd inclusief vervoer vanuit Nederland, 2 overnachtingen op basis van halfpension, leuke activiteiten als een fakkeltocht, skipas en begeleiding bij alle activiteiten. We hebben een mooi voorbeeld programma maar kunnen uiteraard ook een passend voorstel voor u maken om het weekendje Winterberg te maken zoals u dat wilt. Informeer naar de mogelijkheden en een passend voorstel komt binnen 48 uur uw kant op!