Menu
Beauty / Uitgelicht / Vrouwen

Winnen! Make-up van ELF Cosmetics

De nagellaktrends op de catwalk van lente 2013 waren erg gevarieerd: van subtiel nude en roze naar opvallende donkere kleuren en speelse effecten. Beauty.nl laat in dit artikel drie nagellak trends zien. En het leukste van allemaal: wij mogen twee pakketten van Eyes Lips Face Cosmetics (ELF) weggeven waar al deze kleuren + een lippenstift in zitten!


Trend 1: Twee Kleuren Manicure
Deze trend is opvallend maar subtiel: je combineert twee mooie kleuren in een patroontje. Bijvoorbeeld een zigzag-motiefje of in driekhoeken. Natuurlijk kan je het zo bont maken als je wilt: probeer bijvoorbeeld eens knaloranje met heel licht mint-groen. Voor de look hieronder werden wij geïnspireerd door de show van modeontwerper Philip Lim. Hieronder zie je twee kleuren van ELF: 1561 Smoky Brown (de donkere) en 1560 Desert Haze (de lichtere). Smoky Brown is een prachtige taupe kleur, Desert Haze is een nude beige kleur.

 

two tone

 

Trend 2: Romantisch Donker
Een opvallende trend voor de lente zijn donkere kleuren. In de lente draag je vaak lichtere kleuren dus dan vallen mooie donker getinte nagels extra op! In de foto draagt ons model ELF Nail Polish in de kleur 1504 Plum, deze is donkerpaars/donker wijnkleurig.

 

donker
Trend 3: Pinky Nude
Net als vorige seizoenen, zijn ook dit seizoen lichte en nude tinten populair. Het fijne aan deze kleurtjes is de draagbaarheid: je kan het met bijna alles combineren. Op de foto hieronder draagt ons model ELF Nail Polish in de kleur 1504 Light Pink. Light Pink is een fijne lichtroze nude tint.
pinky
WINNEN! Wil jij deze prachtige nagellakjes van ELF Cosmetics winnen? In samenwerking met Eyes Lips Face Cosmetics mogen wij 2 beauty-pakketten weggeven, bestaande uit 4 ELF nagellaken én een ELF lippenstift
Het enige wat je moet doen is de Facebook van ELF liken / vind-ik-leuk (Dit is de Eyes Lips Face Facebook-pagina) én ons een mailtje te sturen.


– Nadat je de Facebook van ELF hebt geliked / leuk gevonden, kan je ons een mailtje sturen met je naam & adresgegevens naar contest@beauty.nl. Gebruik als  onderwerp “Eyes Lips Face Win Actie”;
– De winnaars worden vrijdag (01-03-2013) om 14:00 willekeurig gekozen & zullen dan een mailtje ontvangen. Ook wordt op Facebook bekend gemaakt als we de winnaars hebben gekozen!