Menu
Vakantie

5 accommodaties in Amerika met een bijzondere locatie!

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden! Gaat u een rondreis Amerika maken en bent u opzoek naar een accommodatie op een bijzondere locatie? Wij hebben 5 accommodaties voor u gevonden.

1. The View Hotel
The View Hotel ligt op het land van de Navajo, wordt ook door hen gerund en overal in het interieur vindt u vele decoratieve verwijzingen naar deze illustere Native Americans. Vanaf uw eigen balkon bent u zo dicht bij de rotsformaties dat u het gevoel zult krijgen dat de massieve zandstenen monumenten in het uitgestrekte landschap zo aan te raken zijn.

2. Argonaut Hotel
De naam Argonaut verwijst naar de goudzoekers van weleer, die hun fortuin in deze omgeving zochten tijdens de ‘Gold Rush’. Hier proeft u de geschiedenis en ziel van de stad. Het hotel is gevestigd in het historische Haslett Warehouse at The Cannery. Vanuit het stijlvolle decor van het hotel heeft u een fraai uitzicht over de San Francisco Bay, Fisherman’s Wharf en de skyline

3. Oak Alley Plantation
Nergens anders in het zuiden vindt u zo’n spectaculaire omgeving! De honderden meters lange entree van de plantage met haar gigantische eiken, vermoedelijk bijna 300 jaar oud, vormt een indrukwekkende laan die leidt naar het klassieke antebellum plantagehuis in Griekse bouwstijl. Dit huis is open voor bezichtiging, onder leiding van traditioneel geklede gidsen. Op het terrein bevinden zich enkele cottages, die nu dienst doen als accommodatie.

oak alley

4. El Tovar
Het klassieke El Tovar ligt centraal in Grand Canyon Village, aan de zuidrand van de Grand Canyon. Het hotel werd in 1905 gebouwd en staat nu met recht geregistreerd als nationaal monument. Vandaag de dag heeft El Tovar niets aan haar elegante charme ingeboet.

tovar

5. Lake Yellowstone Hotel
Lake Yellowstone Hotel is een majestueus hotel, dat sprookjesachtig is gelegen, aan de oever van Lake Yellowstone. In het park zélf verblijven is de beste manier om de sfeer en de schoonheid van het park te ervaren. Als de dagbezoekers het park hebben verlaten, is de natuur ‘voor u alleen’.

lake