Menu
Vakantie

A taste of Indonesia privé-reis

Het A taste of Indonesia arrangement is een 13-daagse privé-reis. Deze culinaire ervaringsreis is speciaal samengesteld om u kennis te laten maken met verschillende aspecten van zowel de Javaanse als de Balinese keuken. Maar u leert ook meer over hoe de producten worden verbouwd op traditionele Indonesische wijze. U verblijft in karakteristieke accommodaties, waarbij zowel de locatie als de cultuur een grote invloed uitoefenen op de bereiding en smaak van de gerechten.

Culturele reis
Dit is een prachtige culturele reis door het schitterende Indonesië. U leert de Indonesische cultuur kennen op een unieke manier. Bezoek prachtige tempels, zoals de Besakih tempel die gelegen is op de grootste vulkaan van Bali. Geniet van de indrukwekkende uitzichten over bergen en rijstvelden. Zie hoe de heerlijke Javaanse koffie wordt gemaakt tijdens een tour op een koffieplantage. Leer de cultuur pas echt kennen door de wandelingen en fietstochten door pittoreske dorpjes en marktjes. Ook de liefhebbers van lekker eten komen aan hun trekken door de geweldige Indonesische kooklessen. Na een inspannende dag vol met nieuwe indrukken kunt u lekker tot rust komen in de Spa van uw hotel.

Beste reistijd
De beste reistijd voor Indonesië is van mei tot en met oktober. Indonesië ligt in de tropen en heeft dus een warm klimaat en het hele jaar door ongeveer even lange dagen en nachten. Van mei tot en met oktober is de warmste en droge periode, met dagtemperaturen rond de 30