Menu
Familieuitje

Met de hele familie Kerst buiten de deur vieren

Misschien dat uw hoofd er nog niet naar staat maar de eerste Kerstaanbiedingen zijn alweer geboekt voor dit jaar. Zeker de families die ieder jaar met grote gezinnen Kerst buiten de deur vieren adviseer ik alvast uit te kijken naar een goede aanbieding. Veel hotels hebben de aanbieding al weer klaar staan, sommigen zijn er nog volop mee bezig maar het zou vervelend zijn als u niet meer krijgt wat u graag wilt. Zeker met de kerstdagen wilt u toch graag een verblijf dat bij uw gezin of familie past.

Ik heb voor u een aantal leuke suggesties. Dit is slechts een hele kleine greep uit ons fantastische aanbod van ruim 125 Kerstaanbiedingen.

  1. Kerst Efteling Arrangement – Genieten van de Kerst in Brabant en de Efteling
   Topper voor Families met kinderen
  2. 3-daags Kerstarrangement aan zee
   4-sterren Hotel aan Zee met heel veel faciliteiten
  3. 5-daags Kerstarrangement in sfeervol Valkenburg
   Gastvrij familiehotel in Valkenburg
  4. 4-daags kerstarrangement in Giethoorn
   Verblijf in een luxe chalet en er worden diverse activiteiten georganiseerd
  5. Kerst Arrangement -Active Cooking & Bowling
   Hier vervelen de kinderen zich nooit! Van zwemmen, voetballen, tennissen, bowlen, diverse spelletjes in de Game Room, knutselen in de Kidsclub en nog veel meer. Tijdens de kerstdagen worden er voor de kinderen tal van extra activiteiten georganiseerd zoals koekjes bakken, schminken, films kijken en kerststukjes maken.

Voor alle Kerstaanbiedingen kunt u hier terecht. Ook kunt u telefonisch contact opnemen en gratis bellen naar 0800 – 5 405 405. Ons team helpt u uiteraard graag met het vinden van die ene mooie Kerstaanbieding die u graag wilt.

Met feestelijke groet,

Christel Gieling
Recreatief.nl