Menu
Familieuitje

Nieuw: Familieweekend in Scheveningen met bezoek aan Madurodam

Beleef dit familieuitje in Scheveningen en geniet van de kleine dingen in het leven! Bezoek Madurodam en droom een nachtje weg aan de kust en geniet nog lekker van het strand en Scheveningen.

Beleef Nederland in het klein – Bezoek Madurodam
Leer vliegen op Schiphol, neem een kijkje in het huis van Koningin Beatrix en leer Nederland kennen in slechts 1 weekend! Dit is allemaal mogelijk in het onlangs vernieuwde en interactieve Madurodam! Daarnaast geniet u samen met uw partner of hele gezin lekker van de zon, zee en het strand van Scheveningen. Heerlijk uitwaaien, zonnebaden of winkelen in Den Haag. Alles ligt binnen handbereik!

De entree voor het vernieuwde Madurodam is inclusief en ontdek wat Nederland zo bijzonder maakt! Bij terugkomt overnacht u heerllijk in ons hotel. De volgende ochtend ontvangen wij u graag voor het uitgebreide Bilderberg Ontbijtbuffet.

Het Hotel
Het hotel beschikt over 127 comfort kamers en 47 ambassador kamers met pay-tv, broekenpers, föhn en kluisje. Het hotel heeft een zwembad, 2 restaurants, bar, sauna, solarium, fitness en beschikt over een lift.

Madurodam

Faciliteiten
Comfortabel en smaakvol. De 174 kamers, enkele met uitzicht op het uitgestrekte strand, zijn ruim van opzet en gerieflijk ingericht. Echte levensgenieters kiezen voor de luxe Seagull Suite of moderne Ocean Breeze Suite. Ook aan de interne mens is gedacht; in het hotel bevinden zich twee restaurants waaronder Mangerie Oxo. De moderne Franse keuken is met zijn verrassende wereldse invloeden een waar culinair genot. Nog even ontspannen voor het slapen gaan? Proef dan de zilte zeelucht op het knusse zeeterras.

Scheveningen
Geniet, wandel over chique winkelpromenades, door statige lanen en parken en verbaas u over het rijke culturele aanbod. Geniet van de romantiek. Rozengeur en maneschijn te kust en te keur. Mogen wij onze gastvrije, culinaire pijlen op u afvuren? Een dromerig arrangement waar u nog lang aan zult terugdenken.

Leuke tip voor de Kerstvakantie: Familieweekend in Scheveningen met bezoek aan Madurodam. Madurodam heeft in de Kerstvakantie gewijzigde openingstijden en is dagelijks geopend van 10.00 uur tot 19.00 uur! Op feestdagen zijn er aangepaste openingstijden en deze zijn als volgt:

24 dec 10:00 uur – 17:00 uur
25 dec 10:00 uur – 17:00 uur
31 dec 10:00 uur – 17:00 uur
1 jan 11:00 uur – 17:00 uur