Menu
Familieuitje

Review TIP: Actieve Familiedag op de Boerderij in Gelderland

Wilt u uw een te gek familie feest, met de leukste activiteiten voor u en de kinderen? Dat kan bij Partyboerderij de IJsselhoeve! Een compleet verzorgde middag voor jong en oud. We maken er een groot feest van!

Altijd feest op deze gezellige partyboerderij in Gelderland!
Voor elk feest – groot of klein – moet u bij De IJsselhoeve zijn. Themafeesten of groepsuitjes, familie-uitjes, bedrijfsuitjes met leuke activiteiten; over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

Restaurant & Partyboerderij de IJsselhoeve is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de IJsselhoeve over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quad rijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Programma – Zondagmiddag uitje voor het hele gezin
13:30 ontvangen wij u met koffie met koek en voor de kinderen is er frisdrank met koek. Tegen 14:00 kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het indoor Binki speelparadijs met meer dan 1000 m2 speelplezier. Voor de volwassenen zijn er activiteiten zoals boogschieten, levend tafelvoetbalspel, kruiwagenrace, voetvolley, spijkerbroekhangen en nog veel meer. Als extra kunt u tegen een geringe meerprijs quad rijden of paintballen……….

Benieuwd naar de rest van het programma van het Zondagarrangement – Middagje plezier voor jong en oud?

IJsselhoeve, DoesburgPartyboerderij de IJsselhoeve, Doesburg

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“We hebben een hele gezellige middag gehad, goed verzorgd! In plaats van koud en warm buffet een heerlijke gourmet met meer heerlijkheden dan we op konden en live muziek, die inspeelde op de wensen van onze kinderen en kleinkinderen,”
m v geeft een 9.

“Het was goed geregeld. We werden goed opgevangen. De uitleg was prima en we hebben met z’n allen een gezellige dag gehad!”

K. Kusters geeft een 8.

“Het was een geslaagd weekend!”
E Toetenel geeft een 10.

Klik hier als u meer wilt weten over dit uitje of bel 0800-5405405 voor eventuele vragen.

Lees alle beoordelingen over Zondagarrangement – Middagje plezier voor jong en oud.