Menu
Familieuitje

TOP 3: Familieweekend Weg naar een Pretpark

Lekker een weekendje weg met de Kids en genieten van een Pretpark? Combineer een bezoek aan een pretpark met een weekendje weg en ga er even lekker tussenuit. Leuk om te doen in Herfstvakantie of zomaar een weekendje weg.

De Efteling, Bobbejaanland, GaiaZOO, het is allemaal mogelijk. Bekijk nu onze 3 TOPPERS voor een Weekendje Weg met de Kids en bezoek aan een Pretpark:

1. Beleef de wondere wereld van de Efteling

Een geweldig familie arrangement! Lekker even een nachtje weg en de wondere wereld van de Efteling zien. Voor jong en oud een dagje genieten in de Efteling en heerlijk dineren en overnachten in Breda.

Weekenddromen die al op vrijdag tot leven komen!
Kom met het hele gezin naar het oergezellige Amrâth Hotel Brabant en bezoek de Efteling.

De Efteling is 365 dagen per jaar geopend.

Voel de warmte van de Winter Efteling!
NIEUW: Indrukwekkende illusies na zonsondergang.

Wanneer de dagen korter worden verandert de Efteling in een sprookjesachtige wereld van twinkelende lichtjes, ijspret, knisperende kampvuren en speciale winterattracties.

En als de avond valt … verschijnen 3 attracties in een andere gedaante. Schimmen komen tot leven, niets is wat het lijkt!

Trek je wanten aan, zet je warmste muts op en kom genieten in de Winter Efteling!
De Winter Efteling is geopend van 18 november 2013 t/m 2 februari 2014.

2. Familie voordeelarrangement – Kinderen GRATIS!

Speciale aanbieding van Hotel Atlanta in Valkenburg. Samen met de kids een weekendje cultuur en vermaak. Geen kids? geen probleem natuurlijk kunt u ook lekker met zijn tweetjes van dit arrangement genieten.

Met GaiaPark Kerkrade Zoodat al driemaal gekozen is tot mooiste grote dierentuin van de Benelux. Om de hoek zult u samen met de kinderen een op en top weekend beleven.
Maar uiteraard is er nog veel meer leuks om te ondernemen.

Kortom een leuk familiearrangement waarbij de kinderen zich geen moment zullen vervelen!

GaiaPark Zoo

Bad Valkenburg… Een plek op de kaart die doet denken aan vakantie, ontspanning, uitstapjes, natuurschoon, rust, en niet te vergeten: gezelligheid en sfeer. Natuur, cultuur en recreatie in een notendop, gecombineerd met de Bourgondische stijl van deze heuvelachtige mergelstreek.

Of u nu wilt wandelen, fietsen, winkelen, sporten,ontspannen in kuuroord thermae 2000, extreme sports wilt uitoefenen of een museum bezoeken, het is hier allemaal aanwezig. Bad Valkenburg, een garantie voor een aangenaam verblijf in Zuid Limburg, altijd bruisend, altijd vol leven.

3. Pretpark arrangement – Bobbejaanland – Spannend weekendje weg in Belgie

Klaar voor een bezoek aan het spetterendste familiepark? Of je nu komt met je gezin, je club of een dolle vriendenbende, het wordt gillen van plezier. Zet je schrap, want een dagje Bobbejaanland dat voel je in je buik. Boek een spannend weekendje met de kids.

Omgeving
Kasterlee ligt temidden van uitgestrekte bossen, duinen en velden.

Hier kan je, net over de grens, actief genieten van de natuur met talloze wandelpaden, fietsroutes en buitensportactiviteiten, maar ook Bobbejaanland is op kleine afstand van het hotel geleden.

Bobbejaanland
Klaar voor een bezoek aan het spetterendste familiepark? Of je nu komt met je gezin, je club of een dolle vriendenbende, het wordt gillen van plezier. Zet je schrap, want een dagje Bobbejaanland dat voel je in je buik.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl