Menu
Familieuitje

TOP 3: Weekendje Disneyland Parijs

De Kerstvakantie staat voor de deur en wat is er nou leuker dan met de kinderen genieten van een weekendje weg of een weekje ertussenuit? Disneyland Parijs is hier de perfecte plek voor en is leuk voor ouder & kind!

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier. Er zijn bijzondere Disney hotels waar vandaan je zo het park van Disneyland Paris in loopt. Iets te vieren? Doe het in Disneyland Paris!

In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. U kunt òòk met de Oad Kidsbus naar Disneyland Paris. Kinderen kunnen zich prima vermaken in de speelruimte. Een verblijf in een van de themahotels van Disneyland Paris is een feest op zich zoals luxe Hotel New York en het voordelige Hotel Cheyenne. In elk hotel van Disneyland Paris kom je bekende Disney figuren tegen, houd je camera dus bij de hand! Disneyland Paris maakt het mogelijk! Disneyland Paris: wat een feest! Disneyland Paris: in Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris allemaal te beleven valt!

Disneyland Parijs

Wij hebben voor u een TOP 3 samengesteld met de leukste hotels in Disneyland Parijs. Bekijk ze snel en profiteer van 20% korting op nummer 1!

  1. 20% Vroegboekkorting – Disney Familie-arrangement in hotel Kyriad
  2. 3-daags kerstarrangement in het Magic Circus hotel
  3. 2-daags kerstarrangement in prachtig Dream Castle Hotel

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl