Menu
Fietsen

Site TIP: Fietsarrangement.nl

U bent aan het kijken naar een leuk fietsweekendje, maar met alle mogelijkheden tegenwoordig is de keuze zo groot dat u niet meer weet waar u moet beginnen. Wij hebben voor u alle fietsarrangementen op een rijtje gezet op fietsarrangement.nl. Of u nu op zoek bent naar een 2-daags of 3-daags arrangement, binnen Nederland of in het buitenland, op deze site staan alle mogelijkheden! Omdat de keuze reuze is, zal ik u mogelijke arrangementen tonen:

  • 2 Dagen Fietsen in het prachtige Gelderland. Gedurende dit arrangement overnacht u op een prachtig kasteel gelegen in het mooie dorpje Hierden. Deze omgeving is bij uitstek geschikt om heerlijk te wandelen en te fietsen. Daarnaast krijgt u een heerlijk ontbijt, een lunchpakketje voor onderweg en een culinair 3-gangen diner.
  • Fietsend langs de Nederlandse kust. Geniet alleen of samen met uw gezelschap 3 dagen van de prachtige Nederlandse kust met de fiets. U genieten van 2 overnachtingen in een mooi hotel, u krijgt 2x een heerlijk ontbijtbuffet en u kunt uzelf verwennen met een heerlijk 3-gangen diner. Voor wie na het fietsen even lekker wilt ontspannen kan dit doen in het zwembad of sauna.
  • 4 Dagen fietsen in het prachtige buurtland Duitsland. Met dit arrangement ontdekt u de schoonheid van het mooie Münsterland. U wordt in het hotel hartelijk ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje. Daarnaast geniet van een verblijf op basis van half pension.

Met de ruime keuze van 144 arrangementen, zal er ook voor u een geschikt arrangement tussen zitten!

Recreatief.nl