Menu
Groepsuitjes

3 Toppers voor een Actief Vrijgezellenfeest

Gaat u een vrijgezellenfeest organiseren? Hier vindt u de beste en origineelste vrijgezellenfeesten van Nederland. Of het nu gaat om een vrijgezellendag, vrijgezellenavond of vrijgezellen weekend. Wij bieden u de leukste arrangementen!

Bent u op zoek naar een leuk en actief vrijgezellenfeest wat de hele groep leuk vindt? Wij hebben voor u 3 Toppers op een rijtje gezet waarvan u zeker weet dat iedereen het leuk vindt. De eerste is het Koekeloeren bij de Hoeren in Amsterdam. Iedere man moet een keer op de Wallen zijn geweest voordat hij gaat trouwen, dus dit is het perfecte moment! Ga samen met een gids op stap en ga eens kijken hoe het eraan toe gaat op de Wallen.

Gaat u toch liever zelf actief aan de slag? Speel het stadsspel Monopoly in Den Bosch om aansluitend dé Bossche lekkernij zelf te maken tijdens een workshop Bossche bollen maken.

Vindt u het leuk om in een groene omgeving te genieten van de natuur en eens iets te doen wat je eigenlijk nooit zou doen? Kom dan Buggy rijden op de Veluwe. Aansluitend een uurtje bowlen om te ontspannen en afsluiten met een heerlijke BBQ voor uw groep. Wat een actief uitje!

Bekijk nu onze 3 Toppers voor een Actief Vrijgezellenfeest en boek ook eens één van deze geweldige arrangementen voor hét perfecte vrijgezellenfeestje.

  1. Koekeloeren bij de hoeren in Amsterdam
  2. Monopoly en workshop Bossche bollen maken – Actief groepsuitje in Den Bosch
  3. Buggyrijden bowlen en BBQen op de Veluwe – Vriendenuitje in Gelderland

Kies één van deze 3 Toppers voor een actief vrijgezellenfeestje!

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl