Menu
Groepsuitjes

Familiefeest in de Twentse bossen

Vier uw familiefeest in de bossen van Twente. De locatie ligt op het landgoed Het Hulsbeek met 230 hectare bos, heide, zwem- en visvijvers.

Familiefeest in Twente
Wat de gelegenheid ook is, wij kunnen uw feest of receptie passend maken. Deze locatie beschikt over 4 zalen voor groepen van 40 tot 180 personen.

Buitenplaats in Twente
Deze buitenplaats in Twente is verbouwd tot een sfeervol hotel en restaurant met een prachtig zonneterras aan de vijver, een grand café en een dinerkamer. In het hoofdgebouw zijn drie moderne vergaderzalen, in het hotel zijn nog de loungeruimte en yogastudio te vinden.

In 2012 is ons viersterren hotel geopend met luxe kamers, familiekamers en een sauna suite. Individueel of met een klein gezelschap kunt u een kamer boeken en genieten van een mooi verzorgd verblijf. Onze locatie is uitermate geschikt voor meerdaagse conferentie, trainingen, heisessies, personeelsweekenden, bruiloften of familiefeesten. In het hotelgebouw is tevens ons tweesterren hotel / groepsaccommodatie met 14 basickamers geschikt voor arrangementen met groepen.

Deze buitenplaats ligt op een landgoed met 230 hectare bos, heide, zwem- en visvijvers. Hier zijn veel recreatieve mogelijkheden met o.a. sauna/wellness bij Saré, manege, kartbaan, outdoorpark, boomklimpark, voetbalveld, beach volleybalveld, trimbaan, skatebaan, quadbaan, wandel-, fiets-, en mountainbikeroutes, een klootschietbaan en voor de kinderen een avontuurlijke klimbaan over de beek, waterspeeltuin en speeltoestellen.

Zalen
Erve Zaal
De Erve zaal is geschikt voor groepen tot 180 personen. Deze zaal kan tevens worden opgesplitst waardoor er twee intiemere ruimtes ontstaan. Hierdoor is de zaal prima geschikt voor diverse feesten en diners, maar ook voor grotere vergaderingen kan men hier terecht.Heeft u een grotere groep, dan kunnen wij aan de achterzijde van de Erve Zaal een tent aanbouwen in modules van 10 x 5 meter, met een maximum van 10 x 20 meter.

In de Oude Potstal
In de Oude Potstal is een mooie zaal met een capaciteit voor een diner of buffet tot 50 gasten en een bruisend feest tot 75 gasten. De gezellige bar met lounge banken heeft openslaande deuren naar een verwarmd overdekt terrasje.

Pronkkamer
Deze authentieke Twentse boerderijkamer heeft een opppervlakte van 35 m2. De intieme ruimte is bijzonder geschikt voor kleinere groepen.

Lounge
De Lounge is een nieuwe eigentijdse ruimte van 40 m2 met bar, geluidsinstallatie, grote flatscreen tv, kitchenette en openslaande deuren naar een terras. Een mooie ruimte voor een besloten feest.

Wilt u ook genieten van een Familiefeest in Twente?