Menu
Groepsuitjes

Nieuw: Actief Vrijgezellenfeest in Noord-Holland

Voor een gezellig avondje uit of een actief maar ook vooral gewoon gezellig vrijgezellenfeestje te beleven is dit zeker een aanrader. Voor een vrijgezellenfeest waar iedereen wat aan heeft! Kom nu genieten van een actief vrijgezellenfeest in Noord-Holland.

Vrijgezellenfeestje in Noord-Holland – Bowlen en Dineren
In de nieuwe feestzaal kunt u bowlen, gezellig borrelen aan de bar of in de ‘ 70-s leather look ronde zitgelegenheden eens rustig bijpraten en tussendoor een strike gooien op de spectaculaire bowlingbanen.

Voor een vrijgezellenfeest waar iedereen wat aan heeft!

Bowlen bij Hotel Zuiderduin

Een feestlocatie voorzien van alle gemakken
In het Noord-Hollandse Egmond aan Zee vindt u in Hotel Zuiderduin deze spectaculaire nieuwe feest- en bowlingzaal waar u met uw gasten voor het vrijgezellenfeestje alle tijd kunt nemen om een fantastisch feest te vieren. En komen de feestgangers van ver? Geen punt, dan kunnen ze ook nog blijven overnachten in dit 4-sterren hotel.

De nieuwe feestzaal geeft dat 70-s gevoel!
De Lucky Strike Bowling beschikt naast de bowlingbanen over een verlichte dansvloer. Het is mogelijk om deze zaal exclusief af te huren voor grote feesten. De stijl laat zicht het best omschrijven als retro. Met jaren ’70 elementen, zoals de ronde voren, rode en oranje kleuren en leather look interieur waant u zich in de jaren ’70. Iedereen zal zich aangetrokken voelen tot de bowlingbanen en de verlichte dansvloer, waarbij een DJ voor swingende muziek zal zorgen. Kleine groepen kunnen het bowlen combineren met een heerlijk diner in ons restaurant.

Wilt u meer weten over dit Vrijgezellenfeestje in Noord-Holland – Bowlen en dineren?