Menu
Groepsuitjes

Nieuw: Themafeest op het Water

Een spetterend feest vieren op het water? Dat kan. Onze partycruise is volledig naar wens in te vullen. U bepaald zelf het thema, Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord.

Varend feestje organiseren!
Een spetterend feest vieren op het water? Dat kan. Onze partycruise is volledig naar wens in te vullen. U bepaald zelf het thema, Afvaarttijden, duur van de tocht, opstapplaats, entertainment en catering aan boord.
Kies zelf uw thema!

Genieten op de partyboot
Aan boord van de Bommelervaart mag iedereen zich thuis voelen.
De “Bommelervaart” heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen.

Ook dit schip is rolstoel-toegankelijk d.m.v. een lift en een invalidentoilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van de Princehof kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht d.m.v. 2 liften zodat ook deze mensen overal aan boord kunnen genieten

Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord. Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden, en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht. Onze thuishaven is: Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De Princehof is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.

Vaargebied
Er zijn meerdere opstapplaatsen mogelijk zoals: Zaltbommel, Tiel, Gorinchem, ‘s Hertogenbosch, Woudrichem, Biesbosch, slot Loevestein, Heusden, Leerdam, Wijk bij Duurstede, Dordrecht of Rotterdam.

Bent u ook benieuwd naar de verschillende thema’s van het Varend feest – Kies zelf je thema tijdens de Partycuise?