Nieuw: Beleef het Piratenfestijn in Twente voor een onvergetelijk Kinderfeest

Nieuw: Beleef het Piratenfestijn in Twente voor een onvergetelijk Kinderfeest

Bent u op zoek naar een uitdagend en actief kinderfeestje? Laat ons dan uw kind omtoveren in een echte piraat! Ze gaan op zoek naar de verdwenen schat! Ze gaan aan de slag met het bouwen van een vlot om er vervolgens mee weg te varen.

De activiteiten
De kinderen gaan verschillende opdrachten doen, zoals vlotbouwen, touwtrekken en een speurtocht naar een schat uitvoeren. Na al deze leuke en actieve activiteiten kunnen de kinderen genieten van een lekker patatje met een snack en ranja. Alle activiteiten gepaard met onze prachtige locatie zorgen er voor dat deze dag meer dan geslaagd zal zijn!

Onvergetelijke belevenissen in een bijzonder natuurlijke omgeving
Het 230 hectare Landgoed het Hulsbeek is uitermate geschikt het organiseren van onvergetelijke belevenissen in een bijzonder natuurlijke omgeving. Het Hulsbeek is een ideale locatie voor het Piratenfestijn, omdat de kinderen door de bosrijke omgeving, het water en het strand helemaal in de piratensfeer kunnen duiken.

Bent u ook op zoek naar het meest onvergetelijke kinderfeestje voor uw kind? Kom naar Twente en beleef het Piratenfestijn voor een geweldig Kinderfeest.