Menu
Groepsuitjes

Nieuw: Kerst Dinnershow Amsterdam

Wilt u voor de kerstdagen in december of zelfs op 1e of 2e kerstavond een gezellig avondje uit met entertainment, zang, dans en eten? De Kerst Dinnershow Winter Wonder Land is dan zeker een gezellig avondje om met familie, vrienden of collega’s in Amsterdam door te brengen.

Kerst dinnershow Winter Wonder Land in Amsterdam
Paleis van de Weemoed presenteert de gehele maand december een gloednieuw en sfeervol kerstdiner arrangement met een excellent optreden van La Sirène & friends in ‘Winter WonderLand’

Santa is coming to town
Bijgestaan door haar piano Maestro en gastoptredens zingt deze chansonnière extra ordiniare een bijzonder repertoire met enchanting, chilling, thrilling X-mas songs, gewapend met Jingle Bells, glitter en glamour, sneeuwmannen en een toefje Burlesque: Swing the Christmas time!

Betoverend & Happy Christmas
Verrukkelijke gerechten en een betoverende entertainmentshow voor jong en oud vol zang, dans en humor. Beleef de magische sledetocht & geniet van de sfeervolle ambiance tijdens de maand december.

Aanvang van de avond is om 19.00 uur. De show eindigt om 23.00 uur met gelegenheid tot na te borrelen/praten.
De kerstshow is een avondvullend programma in kerstsfeer met een avondvullende Burlesque Kerstshow in het thema “Winter Wonderland”. U kunt tussendoor genieten van een 4-gangen kerstmenu.

Op 25 en 26 december wordt er een 6-gangen kerstmenu geserveerd.

Wilt u meer weten over de Kerst dinnershow Winter Wonder Land?