Menu
Groepsuitjes

Redactie TIP: Fries Winterfeest op de Veluwe

Tijdens de wintermaanden kunt u met de familie en vrienden genieten van ons Friese winterfeest. Een winterfeest geheel in Friese sferen, zo mag de Friese Oranjekoek, Berenburger, en de Friese Elfstedentocht niet ontbreken bij dit uitje.

Familie uitje in Friese sferen
Uw winterfeest begint met een ontvangst met Friese oranjekoek.

Na de ontvangst wordt in de hal het startsignaal gegeven. U trekt skeelers (skischoenbinding, dus makkelijk), hand-, elleboog- en kniebeschermers aan, zet een helm op en het feest kan beginnen. Bij elk van de elf steden krijgt u een opdracht en na het vervullen van deze opdracht, krijgt u een stempel op uw persoonlijke stempelkaart. Opdrachten zoals fierljeppen, kaatsen, curling, handboogschieten en nog veel meer staan op het programma.

Onze activiteiten zijn geschikt voor alle leeftijden, ervaringen en condities iedereen kan dus mee doen aan dit familie uitje.

Om weer even op adem te komen is er een Berenburgpauze waarna u ons Skiparcour op gaat. Onderdelen als treinski, biatlon, boomstamzagen en nog veel meer staan garant voor veel plezier.

Hierna staat er een Fries winterbuffet op u te wachten met onder andere ijs met warme kersen. Na het geweldige buffet is er nog de feestelijke prijsuitreiking van het Elfstedenkruisje.

Activiteiten voor de hele familie
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Benieuwd wat voorgangers vinden van dit arrangement? Het uitje heeft een gemiddelde van een 8,3!
“Goed verzorgd, leuk arrangement met diverse onderdelen en prima begeleiding”
Anoniem geeft een 8.

“Zeer klantvriendelijk. Heldere afspraken, achteraf geen nare verrassingen. Keuze mogelijkheid aanbetalen of alles in ��n keer afrekenen. We hebben het erg naar ons zin gehad!”
Anoniem geeft een 9.

“Enthousiast personeel, leuke locatie, leuke activiteiten, eten was prima! Positieve reacties van ons personeel.”
Jeanette Apeldoorn geeft een 8.

“Goede organisatie, erg leuke mogelijkheden om sportief bezig te zijn”
Marjolijn Apeldoorn geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Fries Winterfeest op de Veluwe?