Menu
Wellness

Nieuw: Weekendje Weg met Wellness in Zwolle

Tijdens dit arrangement kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Sauna Swoll. Na een heerlijk ontspannen dagje overnacht u in het nieuwe Hotel Lumen om nog even heerlijk na te genieten.

Het Hotel
Hotel lumen is een prachtig viersterren hotel in Zwolle. Een verblijf in splinternieuw Hotel Lumen is een ervaring op zich. Of u nu om zakelijke redenen of in uw vrije tijd bij ons in Zwolle te gast bent, wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Hotel Lumen Zwolle heeft 125 ‘state-of-the-art’ hotelkamers en suites. Deze zijn onderverdeeld in 90 Comfort kamers, 10 Loggia kamers, 20 Executive kamers, 3 Business Suites en 2 Suites.

Alle kamers en suites zijn royaal van opzet, modern ingericht en voorzien van alle gewenste faciliteiten, zoals koffie- en theevoorzieningen en internet. Daarnaast kunt u in Hotel Lumen Zwolle gebruik maken van de fitness ruimte, roomservice en wasserij service.

Dagje Wellness

Het arrangement
In het arrangement is een bezoek aan het nabij gelegen Sauna Swoll inbegrepen. Sauna Swoll heeft twee rustruimtes, een slaapruimte en een terras buiten. In de prachtige grote tuin vind je naast het nieuwe zwembad een buitenbubbelbad, een zwemvijver en 3 grote saunacabines waarvan 1 hout gestookte sauna en een stoomcabine.

Wilt u ook eens genieten van een 2 daags Wellness arrangement in Zwolle?