Menu
Groepsuitjes

Top 5: Feestje Geven?

Een origineel feest organiseren? Dat is nog niet zo gemakkelijk tegenwoordig en wat veelal ook nog lastig is als een groep heel divers is in leeftijd en wensen. Ik ben op zoek gegaan naar een gevarieerd avondje uit waar voor ieder wat wils tussen zou moeten zitten. Verzorgd door onze feest specialisten voor de origineelste feesten.

Ik heb voor u een TOP 5 samengesteld met de leukste feestjes, die u niet mag missen. Bekijk nu onze TOP 5 en geniet.

1. (erg leuk) Zondagmiddag feestje al vanaf 4 personen te boeken op de thema boerderij

Zondagmiddagarrangement vanaf 4 personen bij de Westernboerderij. U hoeft zich op zondag dus niet te vervelen. Reserveer voor zo’n gezellige buffetmiddag! en geniet met het hele gezin van een gezellig zondag middagje uit.

Onze western boerderij is gelegen op een unieke en veelzijdige locatie, geheel in boeren-/westernstijl. Gezellig en sfeervol, gelegen in een natuurlijke bosrijke omgeving. Vanaf de A12 (afslag Zevenaar) bent u snel op de snelweg en vanuit Arnhem bent u in 15 minuten op onze boerderij geariveerd.

Voor ieder wat wils!
Wij bieden u complete arrangementen. Voor een ieder wat wils! Huifkartochten, ponyrijden, westernactiviteiten, vlotbouwen, quadrijden etc. Wij kunnen voor vrijwel ieder budget recreatieve en sportieve activiteiten organiseren. Een arrangement bij de Baerle gaat altijd door. We hebben een grote slechtweer accommodatie. Dat is dus een zorg minder!

2. Themafeest I Love Holland – Feestavond op de Veluwe

Het bekende tv programma nu ook als themafeest! Bij binnenkomst krijgt iedereen een echt Hollands attribuut uitgereikt. En vanaf dat moment kan het feest losbarsten.

Bij binnenkomst krijgt iedereen een echt Hollands attribuut uitgereikt. Wat men dan nog niet weet is dat dit attribuut het team waarin u ingedeeld bent aangeeft. U staat aan het begin van een gedenkwaardige avond. Nadat iedereen zijn teamgenoten heeft gevonden en zijn plek heeft ingenomen neemt de presenator het woord. De muziek wordt gestart en de iloveholland show kan beginnen.

Het programma
De showbestaat uit zes rondes, waarna de finaleronde gespeeld wordt. Welk teamneemt uiteindelijk de gouden klomp mee naar huis? Het is ook mogelijk omvan één van de rondes een persoonlijke quiz te maken. Interactie met de deelnemersen herkenning van uw teamleden.

Uiteraard wordt de IloveHolland show afgewisseld doorde DJ, die de nodige “swingers” ten gehore zal brengen. Aan het einde van hetfeest krijgt iedereen zijn eigen attribuut mee naar huis en er zal nog langnagepraat worden over dit feest!

3. All-in Lucky Strike Feestweekend

Zin in gezellig avondje uit? Boek het All-in Lucky Strike Weekend en beleef een gezellige avond met familie, vrienden of collega’s. Gooi een Lucky Strike, geniet van een fantastisch buffet, borrel lekker na en blijf lekker slapen. Zo kan iedereen heerlijk genieten. ‘s Morgens samen nog even gezellig ontbijten en u kunt terugkijken of een fantastisch weekend in Egmond aan Zee.

4. Dinnershow Dinner & Dance – All-In Avondje uit in Rotterdam!

Kom genieten van de nieuwe sensatie aan boord van Raderstoomboot de Majesteit. Cruise & Dance is een vondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Cruise & Dance is een geheel nieuwe, avondvullende dinnercruise voor een zeer aantrekkelijke prijs. Speciaal voor familiefeestjes, personeelsuitjes en vrijgezellenfeestjes, maar ook als u privé iets te vieren heeft of een onvergetelijk avondje uit wilt.

Dinner & Dance the Show
U wordt getrakteerd op een verpletterende verzameling muziek: van dance classics, soul uit de 70′s en 80′s naar discohits uit de jaren 90. Kool & The Gang, Bee Gees, Pointer Sisters, maar ook Lady Gaga, Beyoncé en Rhianna.

Kortom: één groot feest van herkenning.

Onze enthousiaste entertainers laten u genieten van de bekendste popsongs uit de 70-er en 80-er jaren. Opgediend voor gasten met liefde voor lekker eten & lekkere muziek. Speciaal voor voeten die willen dansen. Time to dance! Een swingende dinnercruise op stoom door de Rotterdamse havens en tegelijkertijd genieten van heerlijke dansnummers en lekkere meezingers. Maar ook flaneren over ons nostalgische stoomschip en genieten van het mooie uitzicht op de bedrijvige havens.

5.All inclusive spooktocht en feestavond

Een geweldig spannende spooktocht door het Wolfersveen (Achterhoek). Griezeling zal over uw rug lopen van de momenten dat plots een wolf, heks of zonderling figuur u laat schrikken. Na de tocht wordt het nog super gezellig in het café met een drankje.

Bent u op zoek naar de juiste invulling van uw familiedag, vriendenfeest of personeelsuitje waarbij is gekeken naar maximaal tijd, voor een minimale prijs met een hoog vermaak en plezier gehalte? Dan is de Spooktocht door de omgeving van Wolfersveen van ‘t Wolfershuus een arrangement dat u zeker aan zal spreken. (Dit spannende arrangement is minder geschikt voor hartpatienten en zwangere personen).

Programma spoken en feesten
Klokslag 20:00 uur moet iedereen aanwezig zijn (op laatkomers kan niet worden gewacht). Tijdens de koffie met ovenkoek (plaatselijk lekkernij van de bakker) zal er in thema gehulde sfeer een verhaal worden vertelt alvorens u in groepen op pad gaat door de buurt van Wolfersveen.

Tijdens deze tocht kunt u meerdere malen oog in oog komen te staan met één van de Witte Wolven, met zwarte voeten, die hier in de omgeving zijn waargenomen. Onderweg komt u ook nog op bezoek bij heksen die voor innerlijke versterking zorgen.
Diegene die uiteindelijk van de tocht terug komen, kunnen genieten van heerlijke broodje warm vlees. Vegetarisch? Geen probleem, meld dit even vooraf.

Met muziek zal er voor een uitstekende feest stemming worden gezorgd, zodat u tot 01.00 uur volop de gelegenheid krijgt om gezellig na te borrelen en te praten over de spannende gebeurtenissen.

Wilt u een feest op maat gemaakt en zit het niet bij de 5 feestprogramma’s die ik gevonden heb? Geen punt, ik heb nog veel meer mogelijkheden. Kijk hier of bel onze feestspecialisen op 0800-5 405 405!

Met feestelijke groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl