Menu
Strand

Aanbieding: Wandelen in Noordwijk met uw Hond?

Verwen uzelf en uw trouwe viervoeter. Genieten van het strand, de zee en duinen samen met uw trouwe viervoeter. Noordwijk heeft royale hondenstranden waar uw hond los mag lopen. Wi hebben een speciaal uitje samengesteld voor u en uw hond. Lekker uitwaaien en ravotten op het strand en eindeloos ballen gooien!

Overnachten in Noordwijk aan zee
Wij verwelkomen u graag als een vorst. De verschillende etages hebben elk hun eigen kleur. De etage met oranje kleuren refereert aan het Nederlandse koningshuis en de gele tinten verwijzen naar de Spaanse Bourbons. Het Belgische koningshuis ‘Saksen-Coburg’ wordt vertegenwoordigd door de beige kleuren. De bovenste etages hebben een koelere, blauwe kleur, welke terug doen denken aan de Zweedse Bernadottes. U heeft in het hotel overal beschikking over gratis Wi-Fi en 24-uurs roomservice. Het hotel verwelkomt ook honden en voorziet hen in de kamer van koekjes, een bed en een drinkbak. Er wordt een extra bijdrage gevraagd per nacht.

Viervoeter arrangement

Omgeving
Het hotel is omringd door kleurrijke bollenvelden en een prachtige kustlijn. Door haar ideale locatie te midden van allerlei bezienswaardigheden, is dit de perfecte plek om de cultuur en natuur aan de kust op te snuiven. De bollenvelden, die bloeien van maart tot en met mei, zijn een ware traktatie voor het oog. Op 250 meter afstand van het hotel ligt het strand, waar u lekker kunt uitwaaien of kunt zonnen. De taxi of het openbaar vervoer brengt u naar het centrum van Amsterdam, waar u uw ogen uit kunt kijken in het Rijksmuseum of door de grachten kunt varen, die tevens op de werelderfgoedlijst van de UNESCO staan. Ook Den Haag ligt vlakbij, waar een bezoek aan de Internationale Rechtbank zeker de moeite waard is.

Wilt u ook genieten van deze geweldige Aanbieding: Viervoeter arrangement – Wandelen langs het strand met uw trouwe viervoeter?