Beauty TIP: Vriendinnen Beautydag in Noordwijk met 2e persoon 50% korting

Beauty TIP: Vriendinnen Beautydag in Noordwijk met 2e persoon 50% korting

Een heerlijke verwendag voor jou en jouw vriendin, vriend of moeder. De 2e persoon betaalt nu slechts de helft voor dit uitgebreide ontspannen arrangement!

Vriendinnen arrangement
Lijkt het je niet leuk om heerlijk een dag samen met jouw partner, vriendin, moeder en/of dochter te genieten in een Wellness Centrum waar luxe en aandacht voorop staan? Even lekker bijkomen van de stress van alle dag en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

Schitterende beauty locatie op 100 meter van het Noordwijkse strand
Het Azzurro Wellness in Noordwijk aan Zee is gevestigd in een schitterende locatie in de duinen en 100 meter van het strand. Een tot de verbeelding sprekend centrum waar de nadruk ligt op ‘total wellbeing’. Een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om weer optimaal in balans te komen.Ook staat bij het Wellness Centrum uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht.

De producten
U wordt door een team van zeer deskundige en gediplomeerde schoonheidsspecialisten verwend met de absolute topmerken [Comfort Zone] uit Italie, Dermalogica uit Amerika en Oolaboo uit nederland. Hiermee zijn de behandelingen perfect af te stemmen op uw individuele wensen en behoeften.

Geniet ook van deze heerlijke Vriendinnen Beautydag in Noordwijk met 2e persoon 50% korting!