Menu
Strand

Nieuw: Wellnessaanbieding in Noordwijk aan Zee

Een dagje samen met vriendinnen of uw geliefde genieten van rust en ontspanning. Dat kan tijdens deze wellnessaanbieding in Noordwijk aan zee. Een dag lang genieten van sauna, turks stoombad en whirlpool. Ook staat er deze dag een heerlijke HighTea voor u klaar!

Het Wellnesscentre
n het Wellness Center van het Radisson Blu Palace Hotel kunt u de dagelijkse beslommeringen even vergeten en uzelf laten verwennen met unieke gezichts- en lichaamsbehandelingen. Hierbij maken onze specialisten gebruik van de kwalitatief hoogwaardige producten van Babor. Een topmerk dat in vele toonaangevende internationale spa’s wordt gebruikt.

Babor werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen vervaardigd uit de plant en de zee en in alle lichaamsproducten is thermaal water verwerkt. Thermaal water werkt zuiverend voor de huid en is goed voor de doorbloeding. Dit betekent dat Babor ook voor de gevoelige huid zeer geschikt is.

Laat u verwennen tijdens een gezichtsbehandeling of een massage. Het Palace Wellness Center heeft een brede keuze aan behandelingen en arrangementen.

Radisson Blu Palace Hotel

Radisson Blu Palace Hotel

Overnachten
Wij verwelkomen u graag als een vorst. De verschillende etages hebben elk hun eigen kleur. De etage met oranje kleuren refereert aan het Nederlandse koningshuis en de gele tinten verwijzen naar de Spaanse Bourbons. Het Belgische koningshuis ‘Saksen-Coburg’ wordt vertegenwoordigd door de beige kleuren. De bovenste etages hebben een koelere, blauwe kleur, welke terug doen denken aan de Zweedse Bernadottes. U heeft in het hotel overal beschikking over gratis Wi-Fi en 24-uurs roomservice. Het hotel verwelkomt ook honden en voorziet hen in de kamer van koekjes, een bed en een drinkbak. Er wordt een extra bijdrage gevraagd per nacht.

Wilt u meer weten over deze Wellnessaanbieding in Noordwijk aan Zee?