Menu
Strand

Review TIP: Vriendinnendag in Noordwijk aan Zee

Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen. U geniet van verschillende behandelingen, peelings en pakkingen en u ontvangt een make-up advies. In het Palace Wellness Centre staat één ding bovenaan: u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

Een dag heerlijk relaxen in Noordwijk aan Zee
Samen met uw vriendin, partner, moeder of dochter een dag heerlijk relaxen. U geniet van verschillende behandelingen zoals een gezichtsbehandeling, pakking, hotstone massage en u ontvangt een make-up advies. Wij werken met het Duitse cosmetica merk Babor. Gedurende de gehele dag gratis koffie, thee en bronwater. Onze beauty arrangementen zijn met badkleding. Door de persoonlijke aandacht die onze schoonheidsspecialisten u geven kunt u bij ons weer helemaal tot uzelf komen en genieten van alle rust. Ons Wellness is kleinschalig maar van alle gemakken voorzien. Een ding staat vast, u keert volledig ontspannen en relaxed weer naar huis terug.

De locatie
Het Palace Wellness Center is gevestigd in het luxe 4-sterren Palace Hotel. U vindt het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Het PalaceHotel is het eerste Green KeyHotel in Noordwijk. Duurzaamheid en Milieu bewustheid staan bij ons hoog in het vaandel! Weg van alle drukte en dagelijkse beslommeringen kunt u hier heerlijk tot rust komen tijdens een beautydag. Dit arrangement is gericht op rust en ontspanning met als doel u een heerlijke dag te bezorgen. In ons Aqua center en sauna gedeelte is badkleding verplicht.

Nu een geweldige aanbieding!
Neem uw vriendin, moeder, partner gezellig mee want de 2e persoon betaalt de helft van de arrangementsprijs (€ 72).

Profiteer dus en neem gezellig iemand mee!

Vriendinnen Noordwijk aan Zee

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddeld cijfer van een 8,3.
Wij hebben een heerlijke dag gehad! De service was uitmuntend en de behandelingen waren super verzorgd! Het zwembad en sauna gedeelte mag iets sfeervoller, gedempte verlichting etc. Zo is de relaxte en ontspannen sfeer overal voelbaar. De lunch die erbij zat was ook echt heel lekker! Kortom we kwamen niets te kort!
Denise Jacobs geeft een 10.

“Heerlijk dagje gehad. We werden netjes opgehaald toen het tijd was voor een behandeling en het personeel naam uitgebreid de tijd voor ons. Aanrader!”
Anoniem geeft een 8.

“Helemaal een top dag gehad! Helemaal relax naar huis gegaan… Zeker na de make-up! Lieve mensen daar bedankt voor de goede zorgen!”
Quirina van Dam geeft een 9.

Wilt u ook eens genieten van dit geweldige Vriendinnenarrangement in Noordwijk aan Zee?