Menu
Strand

Top 5: Lekker Uitwaaien in de Herfst aan Zee?

Voor de meest complete strandweekendjes weg zoekt en boekt u hier! Van de Waddeneilanden, Egmond aan Zee en Schoorl tot aan Scheveningen en Renesse in Zeeland.

Lekker even een weekendje ertussenuit in de herfst. Het weer is nog prachtig, de koude dagen zijn nog niet aangebroken, dus waarom niet? Lekker even uitwaaien met zijn tweetjes of met de hele familie. Geniet ook van een Strandweekend aan Zee.

Egmond aan Zee is dé ultieme plek om een weekendje te genieten.

Egmond aan Zee
Egmond aan Zee heeft een prachtig breed zandstrand, strandpaviljoens, zeil- en surfmogelijkheden, het gezellige centrum met toeristische winkeltjes, terrassen en restaurantjes, maar ook een adembenemend mooi duinreservaat. Voor een heerlijk weekendje lekker uitwaaien of een paar dagen fietsen, wandelen of gewoon heerlijk genieten bent u in Egmond aan Zee helemaal op de juiste plek.

Op en top genieten in Hotel Zuiderduin!
Hotel en Kamers
Dit prachtige 4-sterren hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. De modern ingerichte kamers zijn onderverdeeld in hotelkamers, appartementen, studio’s en suites.

Faciliteiten
In het hotel vindt u een veelvoud aan faciliteiten, zoals: een restaurant, bistro, pub, fitnessruimte, sauna, kapsalon, zwembad (badkleding verplicht), squashbaan, indoor kinderspeelparadijs, bowling en een beautycentrum. Het beautycentrum is in het hotel gevestigd.

Het saunagedeelte is dagelijks geopend van: 10.00 – 23.30 uur. Het is niet toegestaan badkleding te dragen in de saunafaciliteiten, dit in verband met hygiëne. In de relaxruimte en het zwembad is badkleding verplicht.

Liever naar een eiland? Texel is een prachtig eiland waar u kunt genieten van verschillende mogelijkheden en ongekende faciliteiten.

Texel

Genieten op Texel
Zoekt u een comfortabel onderkomen, gelegen aan de rand van een geurig dennenbos grenzend aan het Nationaal park Duinen van Texel? Dit is een fantastisch adres voor wie op zoek is naar de ideale combinatie van rust, natuur, ontspanning en gezelligheid. Texel geeft meteen al dat vakantiegevoel waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen, een heerlijke strandwandeling kunt maken, terrasje pakken, …

Bekijk nu onze TOP 5 voor een Strandweekend aan Zee en kom even helemaal tot rust.

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  3. Romantiek aan de kust arrangement
  4. 3-daags Uitwaai arrangement op Texel
  5. Duintop strandarrangement – 1 nachtje weg genieten in Egmond aan Zee

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl