Menu
Uit in de Stad

Nieuw: Ik hou van Holland Dinerspel Breda

Bij het I Love Holland Diner wordt, net als in het gelijknamige tv-programma, uw gezelschap tijdens dit leuke spelprogramma helemaal vermaakt!

Voor deze quiz hebben wij ons eigen goedlachse Brabantse blondje opgetrommeld! De leukste vragenronden worden onder leiding van deze goed gemutste quizmaster(in) in hoog tempo gesteld. De mooiste Nederlandse muziekfragmenten, weetjes en feiten over ons kleine kikkerlandje spelen uiteraard een grote rol!

IHVH Breda

Heerlijk dineren
In combinatie met een stevig en Bourgondisch diner regelen wij uw eigen ‘I Love Holland Quiz’, inclusief een feestelijk decor en potsierlijke oranje aankleding! Beantwoord spontaan de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe de polonaise met uw eigen team! De quizmaster begeleid beide teams in hun zoektocht naar grappige verhalen, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Wint u de hoofdprijs?
Aan het decor en het overheerlijke diner zal het zeker niet liggen. Tijdens deze quiz raakt u zeker in een opperbeste stemming. Nog leuker, de mannen tegen de vrouwen of de ouders tegen de kinderen, is kijken wie er opgewassen is tegen de verrassende vragen die wij op u afvuren! Het beste team ontvangt de speciale ‘I Love Holland’ hoofdprijs. Veel plezier!

Bent u ook op zoek naar een gezellig groepsuitje? Kijk eens hier voor het Ik hou van Holland Dinerspel Breda.