Menu
Uit in de Stad

Redactie TIP: Tuk Tuk Rijden Rotterdam

Primeur: duurzaam ontmoet spanning in de Tuk Tuk Challenge in Rotterdam! In teams van 4 of 7 personen (limo tuk tuk) maakt u in elektrische Tuk Tuk’s een speurtocht door het hart van de stad! Exclusief in Rotterdam en geweldig om te doen voor een bijzonder groepsuitje.

Clinic Tuk Tuk rijden in Rotterdam
Terwijl de helft van de deelnemers een route uitstippelt, volgt de andere helft een spoedcursus Tuk Tuk rijden! Tijdens de half uur durende clinic ontdekt u zelf wat het rijden in de elektrische Tuk Tuk zo bijzonder maakt: 3 wielen, met uw rechtervoet remmen, gas geven met uw rechterhand en dat alles bijna geluidloos! Dit alles onder begeleiding van deskundige instructeurs.

Speurtocht door Rotterdam met de Tuk Tuks
Wanneer u bent opgeleid tot echte Tuk Tuk driver gaat de speurtocht door Rotterdam van start. Terwijl u zich een weg baant door de stedelijke jungle wordt uw inzicht getest via verrassende vragen en opdrachten.

Aan de navigators de taak om ervoor te zorgen niet uit koers te raken! Tijdens de spannende speurtocht draait het om kennis, oriëntatie, navigatievermogen & creativiteit. Onderweg heeft u de tijd om een tussenstop te maken voor een drankje.

Denkt u alle vragen goed beantwoord te hebben? Ga dan op zoek naar de eindlocatie waar de prijsuitreiking wacht. Let op, te laat terugkomen kost punten! Het winnende team gaat naar huis met een mooie prijs.

TukTuk

Uniek Groepsuitje in Rotterdam
Een uniek groepsuitje in hartje Rotterdam. Ervaar en beleef met uw collega’s of relaties de bijzondere hoogbouw, de Rotterdamse Maas en de indrukwekkende Kop van Zuid.

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“Tuk Tuk Challenge is goed bevallen. Leuke manier om Rotterdam te ontdekken.”
Sjaak Meijerink geeft een 8.

Wilt u ook een dagje uit met de Tuk Tuk Challenge in Rotterdam – Rijden met uw eigen Tuk Tuk door de Maasstad?