Familieweekend in de prachtige Paasloo

Familieweekend in de prachtige Paasloo

Weekendje weg met het gezin

Zijn u en uw gezin ook even toe aan quality time? Wat dacht u dan van een Weekendje weg met de Kids in de Weerribben?!

Tijdens dit arrangement geniet u van een 2 overnachtingen op een leuk recreatiepark. De ochtenden begint u goed met een heerlijk ontbijt in de bungalow. In de avond kunt u 1x genieten van een plate naar keuze en 1x van een gourmet of barbecue. Speciaal voor de kinderen is er een workshop boerenbrok maken, terwijl de ouders van een kopje koffie genieten. Ook mag u tijdens dit arrangement gebruik maken van alle activiteiten en faciliteiten van het par. Kortom; alle ingrediënten voor een gezellig familieweekend!

Verblijven in het groen

Tijdens dit arrangement verblijft u op een leuk recreatiepark in het Overijsselse Paasloo. Deze mooie locatie heeft de beschikking over een gezellig restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een drankje of van een hapje eten. Met de schitterende omgeving van de Weerribben-Wieden komt u helemaal tot rust in het groen. Deze prachtige omgeving is bij uitstek geschikt om te voet, te fiets of per boot te ontdekken.

Bent u toe aan een weekendje ontspannen met het gezin? Pak dan uw kans met het Weekendje weg met de Kids in de Weerribben!

Recreatief.nl