Menu
Lifestyle

Welke raamdecoratie past het beste bij uw huis?

Het vinden van de juiste raamdecoratie van uw woning kan best een ingewikkelde klus zijn. Er zijn verschillende soorten raamdecoratie waar ook een verschillend prijskaartje aanzit. In dit artikel lichten we een aantal soorten raamdecoratie toe. Zo kunt u bepalen welke raamdecoratie geschikt is voor uw woning!

Rolgordijnen

Deze all time slaapkamerfavoriet is enorm praktisch in gebruik. Door het lichte draaimechanisme is het rolgordijn binnen no time te verstellen. Rolgordijnen zijn niet alleen praktisch voor een slaapkamer, ook misstaan ze niet in andere ruimtes in uw woning. Daarnaast valt de prijs van een rolgordijn erg mee!

Jaloezieën

Wat ons betreft de meest trendy keuze in dit rijtje. Jaloezieën hebben een enorm strakke en moderne look. Jaloezieën zijn verkrijgbaar in echt hout, PVC (houtlook) en aluminium. Door de privacysluiting van een houten jaloezie behoudt u privacy maar kunt u zelf wel naar buiten kijken. Vraag vooral eens kleurstalen aan om te zien welke jaloezie het beste in jouw woning past!

Raamdecoratie in huis

Shutters

Zegt u shutters dan zegt u luxe. De panelen hebben een enorm luxueuze uitstraling, hierom is dit de beste keuze om een chique twist aan uw interieur te geven. Dit is de prijzigste optie om uw ramen te bekleden maar het resultaat zal verbazingwekkend zijn. Verder zijn shutters makkelijk in gebruik en zijn ze bovenal makkelijk schoon te maken.

Gordijnen

Gordijnen zijn te verkrijgen in een groot aantal variaties. Hierdoor kan er voor iedereen en elke ruimte wat persoonlijks gecreëerd worden. Er bestaan drie uitvoeringen: vitrage (lichtdoorlatend), inbetween (balans tussen privacy en lichtinval) en overgordijnen (optimale privacy). Verder kunt u kiezen uit een enkele, dubbele en waveplooi. Gordijnen zijn ook goed te combineren met andere raamdecoratie. Een gordijn voor bijvoorbeeld uw houten jaloezie geeft een fantastisch effect. Voor een kinderkamer zijn veilige kindergordijnen de juiste keuze!

Ben jij overtuigd welke raamdecoratie bij uw huis past?